Ще започнете да говорите на чужд език след 2 седмици или 100% връщане на парите - ГАРАНТИРАНО

Георги Хронев

"100% промяна"

"Това е първият метод за изучаване на езици, който ми подейства и ми помогна да овладея нивото за начинаещи по немски, за малко повече от две седмици по много по- лесен и приятен начин от традиционните езикови курсове."

Георги Хронев
Научил основите на немския език за 14 дни

Здравейте,

Казвам се Григор Христов и имам удоволствието, заедно с Лео Андерс, да въведа неговата 2-седмична формула за автоматично изучаване на чужди езици, в България.

От 15 години имам частна езикова школа в София, в която съм помогнал на над 4700 души да научат чужд език - английски, френски, немски, японски, шведски.

От дългогодишния си опит знам едно: За бързото научаване на език, е необходимо нещо по-продуктивно от традиционните методи.

Истината е следната: за да започнете свободно да разговаряте на чужд език не е достатъчно само механично запаметяване на думи, използване на специализирани учебници или гледане на филми на чужд език. Нужно е нещо по-силно - истински ,активатор на паметта, който да осигури незабавно и комплексно изучаване на чуждия език

Използвал съм много и различни методи, но само един позволява дневно да се научават 200 нови думи по толкова бърз начин.

При мен са идвали хора, които са научаваха по 500 думи в рамките на първите 48 часа. Много от тях започваха свободно да говорят на чужд език само след 1 седмица.

При хора, които с години се опитваха да преодолеят психологическата блокада да говорят на чужд език, методът на Лео премахна емоционалните бариери и нежелание.

Благодарение на формулата за автоматично изучаване на чужди езици, лесно може:

Формулата, за която става дума, действа на 3 основни нива:

ПРЕОДОЛЯВА НЕЖЕЛАНИЕТО ЗА УЧЕНЕ

Никога няма да научите чужд език, ако нямата съответната мотивация. Липсата на желание за учене пречупва всеки, рано или късно. Този метод премахва липсата на мотивация. Ще можете ежедневно да наблюдавате постиженията в изучаването и по този начин ще имате по-голямо желание за поредните упражнения. Радостта от овладяването на новия език ще нараства естествено, което ще блокира липсата на желание за обучение.

СТИМУЛИРА МОЗЪКА И ПАМЕТТА ЗА 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ

След няколко дни, нивото на активност на твоя мозък и процесите на паметта, внезапно ще започнат бързо да нарастват. Така ще бъде ежедневно, почти до четвъртия ден. Това високо ниво на стимулиране на ума и подсилване на паметта, ще се стабилизира и ще бъде 5 пъти по- високо от преди.

АВТОМАТИЧНО СТИМУЛИРА НАУЧАВАНЕТО НА ЧУЖД ЕЗИК

От момента на започване на обучението с метода на Лео Андерс, усвояването на избрания език ще става автоматично. Няма да е нужно постоянно да мислите за това. Упражненията ще активират за работа двете полукълба на мозъка, като при изучаването с новия метод се създават 15 пъти повече невронни връзки, отколкото при изучаването с традиционни езикови методи. Благодарение на това, поредните думи се запаметяват по-добре и за по-дълго . С времето ще започнете гладко да ги използвате писмено и говоримо, така че най-вероятно ще забравите, че запаметяването е изисквало учене.

Решаващият фактор за супер ефективността на метода за автоматично изучаване на езици, е системата от интерактивни флашкарти. Това са мултимедийни карти за изучаване на чужд език с помощта на компютър, смартфон, таблет или други електронни устройства. Всяка флашкарта съдържа връзка на новата дума с образ, а също така звуков запис с правилното й произношение и пример за правилното й използване в изречение или ситуация.

Когато гледате флашкартата, тя принуждава мозъка за асоциации с всеки от горните елементи. Вместо 1 асоциативна връзка "записана дума на български - записана дума на чужд език", която се създава по време на традиционно обучение на думи, по време на обучението с флашкартите, мозъкът изгражда 5 такива връзки.

Представете си, че във Вашето съзнание се изгражда мощна, здрава мрежа, обхващаща даден израз. По този начин по-бързо запаметявате новите думи. Освен това, такава мрежа е трудна да бъде унищожена и затова естествения процес на забравяне е петкратно забавен.

Само един ден обучение със системата с интерактивни флашкарти, ще Ви помогне да научите около 200 нови думи. При редовно използване на флашкартите, ще можете да овладеете чуждия език на ниво свободен разговор, само след 2 седмици.

Системата, за която говорим, и която има доказана 5 пъти по-голяма производителност от традиционните методи за изучаване на езици, е мултимедиална платформа с интерактивни флашкарти Ling Fluent.

Използването й:

ЛЕСНО Е

Не е нужно механично да запомняш думи, нито да използваш специализирани учебници. Не е необходимо допълнително да стимулираш паметта си и концентрацията. Единствено трябва да помниш 2 пъти дневно да преглеждаш флашкартите. Веднъж сутрин и втори път вечер и след това ще можеш свободно да водиш разговор на чужд език.

ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН ПОДОБРЯВА УМСТВЕНАТА ДЕЙНОСТ

Интерактивните флашкарти не само улесняват изучаването на чужди езици. Те се базират на естествените механизми на паметта и асоциациите и по този начин увеличават концентрацията и производителността на мозъка

ДАВА НЕЗАБАВЕН ЕФЕКТ

Достатъчен е 1 ден, за да овладееш 200 нови думи и фрази, да забележиш напредък и да почувстваш свободата, с която използваш чуждия език. Постоянното използване на флашкартитеLing Fluent ще доведе до светкавичното усвояване на английски, немски, испански или друг език и ще можеш свободно да контактуваш с чужденци.

Това е, може би, най-ефективният метод за изчуаване на чужди езици, създаван до сега. Освен, че е изследван от екип от невролингвисти, той беше тестиран на мен и много други хора, като например г-жа Николова от Смолян.

Недялка  Христова

"Незабавни ефекти"

Над 5 години се мъча да науча английски, за да си намеря по-добра и по-добре платена работа. Всичко опитах: курсове в известни школи, самоучител, частни уроци с преподавател - никакъв ефект! Само флашкартите Ling Fluentсе оказаха удар в десетката! Усетих огромен напредък само след седмица използване. Успявах да водя кратък разговор и да напиша имейл. Имам чувството, че мозъкът ми попива думите като гъба!

Недялка Христова
научила английски език за 2 седмици

Всеки може да се научи

Имам тези флашкарти и ги препоръчвам. Най-хубавото е, че можех да си избера свое ниво за напреднали и да уча това, което мен ме интересува. След месец отивам в Ирландия да търся работа и вече не се страхувам, че няма да мога да комуникирам с хората там. В Дъблин, разбира се, ще продължа да уча с флашкартите

Ралица Коева,
Велико Търново

Постоянно развитие и по-добра работа

Липсата на чужд език = липса на професионални перспективи. Научих френски и всичко се промени. В службата ме повишиха и сега тясно си сътруднича с нашия филиал в Париж. Заплатата ми се повиши почти с 50% и най-после имам комфортен живот. Само плюсове.

Дамян Ангелов,
София

Лесното обучение е удоволствие!

Флашкартите са фантастични. Наистина действат! Синът ми сега е в гимназията и от прогимназията имаше проблеми с немския. Благодарение на флашкартите веднага си поправи оценките и престана да мрънка, че не иска да учи, защото сега може да го прави на любимия си таблет.

Мария Генева
Провадия

Винаги под ръка - в компютъра, таблета, смартфона

Ако не бях използвал флашкартите Ling Fluent, сигурно никога нямаше да се реша на мечтаната ексурзия в Аржентина. Преди пътъването си инсталирах флашкартите на смартфона и можех да уча испански думи буквално навсякъде - вкъщи, по пътя за работа, на опашката при лекаря. При пътуването бях сигурен, че дори да имам някакъв проблем (което не се случи), флашкартите са ми под ръка във всеки момент.

Антон Пеев,
Пловдив

Удар в десятката!

Отначало бях доста скептичен към флашкартите. Пробвал съм повечето от методите за изучаване на английски и никой не даде очакваните резултати - блокирах се и на най-лесните думи и много се срамувах за това, да не говорим за слабата памет. Това, което се случи след 1 използване на флашкартите надмина очакванията ми. Думите сами влизаха в главата, ученето беше приятно и веднага виждах ефектите. Влюбих се в моя нов начин за учене на езика! Сега съм на 11 ден на обучението и разбирам повечето думи от програмата по английски! Флашкартите са фантастични.

Силвия Гаврилова
Нова Загора

Сертификатът е само една хартия

На кой му е необходим курс, след като съществуват флашкарти Ling Fluent? Не само можеш да избереш ниво за напреднали с широка гама думи, но и се учиш без да излизаш от къщи, без оценки и тестове - т.е. никакъв СТРЕС! Сертификатите не гарантират свободно говорене на чужд език, а са потвърждение, че си ходил на курс. А дали си се научил - това е друга опера. Убедих се в това от личен опит и тези флашкарти ги препоръчвам на всеки.

Румен Димитров
Русе

Помни, че този метод, както и всеки друг, дори и много по-скъп, не действа на всички. За малък процент от хора, не полагащи постоянни усилия за дълготраен напредък, този метод не е за тях.

Лео Андерс е толкова доволен от системата с интерактивни флашкарти Ling Fluent, че дава такава гаранция:

Гаранция за връщане на парите

Първата поръчка на флашкартите Ling Fluent е обхваната от 60-дневна гаранция за връщане на заплатените суми. Потребител, който редовно използва флашкартите Ling Fluent, и който не овладее езика на ниво комуникация в период от 30 дни, получава обратно в 100% заплатените средства. За тази цел е необходимо да се направи рекламация по имейла. Това е продиктувано от желанието ни да осигурим пълно удовлетворение на нашите потребители.

- това е моята лична гаранция!

Как по-икономично да поръчаме системата с интерактивни флашкарти Ling Fluent?

Високата ефективност на формулата за изучаване на чужди езици, с помощта на интерактивни флашкарти Ling Fluent , е резултат от дългогодишни научни изследвания в областта на паметовите процеси. Формулата на флашкартите, базирана на изключителния метод за изграждане на трайни асоциативни мрежи, позволява запаметяването на нови думи 5 пъти по-добре и по-трайно. Затова не може да бъде евтина.

Въпреки това, Лео Андерс е решил да даде намаление при първото посещение на сайта. Достатъчно е сега да решите и ще получите намаление 39%.

С ЕДНОКРАТНОТО намаление, цената на пълния комплект флашкарти за изучаване на език, за всяко ниво за напреднали, е 143 лв 87 лв.

По-късно цената ще се повиши.

ЗАБЕЛЕЖКА

Следвайте инструкцията по-долу, за да поръчате интерактивните флашкарти Ling Fluent.

Натиснете на "Започнете изучаване на езика" и попълнете формуляра на следващата страница. Ще получите флашкартите след 1 ден. След това сами ще можете да ги оцените. Ако не бъдете 100% удовлетворени, парите ще Ви бъдат върнати - без задаване на въпроси.

Въпреки че съм убеден, че ще останете повече от доволни. Честно казано, надявам се, че ще бъдете възхитени. Мисля, че ще научите избрания език по-бързо и по-лесно, отколкото очаквате.

Успех,
Григор Христов

Комплект интерактивни флашкарти за изучаване на чужд език
базирани 100% на естествените умствени процеси

143 лв 87 лв

Започни изучаване на език

Поръчайте днес, спестявате56 лв и получавате гаранция за удовлетворение..
Утре промоцията свършва.

ПОЧАКАЙ... Кликни на
бутон
"Остани на тази страница" или "Отказ"