Нова 2-седмична формула на Лео Андерс за автоматично научаване на чужди езици

Нова 2-седмична формула на Лео Андерс за автоматично научаване на чужди езици

Лео Андерс е овладял 23 чужди езика

Мултиполиглотът, 62-годишният Лео Андерс владеещ 23 езика, представи на българите своята известна 2-седмична формула за изучаване на чужди езици. Тя позволява в кратки срокове да се овладее материал, отговарящ на годишен езиков курс. Методът на шведския полиглот е предизвикателство за традиционните езикови школи.

Малина Благоева - една от първите, използвали 2-седмичната формула за автоматично учене на Лео Андерс. С нея научила френски толкова добре, че е получила работа в чужбина и се е преместила в любимия си Париж. Невероятен ефект!

Вече 7 000 българи са изоставили неефективните , традиционни методи за изучаване на езици и са се присъединили към Лео. Вие също, независимо от възрастта, образованието и таланта, само след 2 седмици ще можете да видите смаяните лица на вашите роднини , приятели и колеги, когато чуят как добре говорите на английски, немски или испански. Няма да повярват, че изучавате езика едва от 14 дни.

Малина Благоева - една от първите, използвали 2-седмичната формула за автоматично учене на Лео Андерс. С нея научила френски толкова добре, че е получила работа в чужбина и се е преместила в любимия си Париж. Невероятен ефект!

Никога не е късно да започнете да говорите на чужд език. Можете да се убедите в това само след 2 седмици. Ще забележите промени в ежедневието си.Ще започнете свободно да разговаряте на чужд език само след 14- дневно обучение.Ще предизвикате възхищението на близките си и колегите в работата.

Какво представлява формулата на Андерс за автоматично научаване на езици

Брой работодатели, изискващи от своите работници владеене поне на един чужд език.

Двуседмичната формула на Лео Андерс се съдържа в система с мултимедийни флашкарти под название Ling Fluent - единствената, която стимулира процеса на запаметяване,тъй като използва в 100% Вашите природни умствени възможности.

Традиционните методи за изучаване на езици не използват дори част от вродените Ви възможности за запаметяване и създаване на асоциации. По принцип не подпомагат ефективно тези познавателни процеси, тъй като ангажират за работа само малък фрагмент от мозъчните структури. Системата с интерактивни флашкарти Ling Fluent действа различно. Тя използва в 100% природните възможности, които притежавате, но са в латентенто състояние в съзнанието Ви.

В процеса на запаметяване на новите думи, 2-седмичната формула за автоматично изучаване на чужд езикLing Fluent едновременно задейства дясното и лявото полукълба на мозъка. Вербалното съобщение достига до лявото полукълбо, а придружаващият го образ - до дясното. Целият мозък работи 5 пъти по-продуктивно от обикновено Това от своя страна , повишава познавателните способности, възможностите за запаметяване на думите и свързването им със съответните български думи. Благодарение на това, създаващите се асоциации са по-силни и трайно остават в паметта, а мозъкът Ви естествено, почти автоматично запаметява новите думи,

2-седмичната формула действа интензивно

След първия ден на използване на флашкартите Ling Fluent ще научите около 200 нови израза. След седмица ще забележите значителна разлика в лексиката си - ще бъде значително по-богата и разнообразна. След 2 седмици, психологическата блокада за говорене на чужд език ще бъде премахната, а Вие свободно ще го ползвате и без проблем ще можете да се изразявате След месец ще знаете английски, немски, испански или друг език, толкова добре, колкото след обучение на дългогодишен езиков курс В случай на липса на очакваните ефекти, можете (длъжни сте) да се възползвате от специалната гаранция на Лео Андерс. Без никакви въпроси ще си получите обратно заплатената сума за системата с интерактивни флашкарти.

Какво мислят българите за Ling Fluent:

" Намерих нова, по-хубава и по-добре платена работа, тъй като изненадах работодателя с добър английски. Не очакваше такова нещо от 47-годижен мъж! А това е благодарение на Ling Fluent" Михаил Тенев

Global Science препоръчва това решение на читателите. Натискайки на линка, който ще намерите по-долу, можете да поръчате системата с интерактивни флашкарти Ling Fluent с 56 лв по-евтино. Специалната оферта важи до края на.


Малина Благоева - една от първите, използвали 2-седмичната формула за автоматично учене на Лео Андерс. С нея научила френски толкова добре, че е получила работа в чужбина и се е преместила в любимия си Париж. Невероятен ефект!

Интерактивни флашкарти
Ling Fluent

*** ГАРАНТИРАНО ***

Ще овладеете годишния материал
на езиков курс за
2 седмици

Поръчвам

Натиснете тук, за да поръчате 2-седмичната формула за автоматично научаване на чужди езици Ling Fluent на специални условия

Промоцията е валидна до днес

Специална промоция до

 • лейди_пънк
  Някой пробвал ли е?
 • маргарита
  Използвам флашкартите Ling Fluent от 3 седмици и наистина говоря на немски, все едно съм го учила година и това ми го казват всички, дори братовчедка ми, която работи в Мюнхен! Може и да не действа толкова добре, че да говоря като германка, но ефектите са много добри. Въобще не се стресирам вече от ученето на езици, направо фантазия. Благодаря за статията!
 • елка
  Това е първият метод за учене на език, който ми подейства, защото вече си мислех, че нямам глава за това.Сега вече не се чувствам неспособна, а интелигентна и самоуверена.
  • красива
   Някой ползвал ли го е? Изглежда обещаващо.
 • петя_23
  От години се опитвам да науча английски и нищо не действаше така, както очаквах. Само пари за уроци, различни курсове, учебници - знаете как е. Подсказахте ми как по-бързо и по-евтино, отколкото в езиковите школи, да се науча. Очаква ме голяма промяна - след 2 месеца заминавам при моя приятел, който работи в Шотландия и искам да мога да се разбирам с хората там. Поръчах флашкартите и съм позитивно настроена. Стискайте ми палци!